Advocaat strafrecht Zwanenburg

Advocaat strafrecht Zwanenburg


Rijnja Meijer & Balemans Advocaten

Bezoekadres:
Keizersgracht 66
1015 CS AMSTERDAM
Nederland
Postadres:
Keizersgracht 66
1015 CS AMSTERDAM
Nederland
T. 020-6203125
F. 020-4206571
E. info@rijnjameijer.nl
W. http://www.rijnjameijer.nl

Rijnja Meijer & Balemans Advocaten, opgericht in 1994, is een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in strafrecht en arbeidsrecht.
Het kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en verleent juridische bijstand aan met name particulieren en midden- en kleinbedrijf.
Rijnja Meijer & Balemans Advocaten wordt gekenmerkt door hoogwaardige dienstverlening en onderscheidt zich door klantgerichtheid, laagdrempeligheid en grote mate van betrokkenheid bij de juridische problematiek van zijn cliënten, of het nu gaat om juridisch advies ter voorkoming van een conflict of bijstand in een procedure.

Wij verlenen juridische bijstand aan volwassenen, minderjarigen en ondernemingen die worden verdacht van een strafbaar feit, en die zich moeten verantwoorden voor bijvoorbeeld diefstal, fraude, valsheid in geschrifte, drugszaken, deelneming criminele organisatie, geweldpleging, mishandeling, doodslag/moord, ontnemingszaken, witwassen, zedendelicten, mensenhandel.

Ook verlenen wij juridische bijstand in bijzondere (straf)procedures zoals: jeugdstrafrecht, cassatie bij de Hoge Raad, uitleverings- en overleveringszaken, stadionverboden en verkeersstrafrecht.